torsdag, januari 15, 2009

Efter ytterliggare några dagar med, småutflykter skridskoåkning och utelek så hade även förberedelserna för Nyår börjat. Det inhandlades smällare, Oxfilé, Champagne, grogg virke, beställdes Finger Food mm inför det som komma skulle. Dock hade Jennie's mage börjat värka mer och mer så på förmiddagen den 31:a fick vi åka till akuten med Jennie för läkarhjälp !

Förmodligen led hon av någon bakterie i magen som kroppen inte riktigt få ut av sig själv, därav magsmärtorna och illamående, men med hjälp skulle det nog ordna sig inom ett par dagar. Under tiden jag och barnen förberedde mat och oss själva gottade Jennie sig med en lagom dos laxermedel (750ml) och visste precis var hon skulle befinna sig den närmsta tiden (Stackare !!)

Vi hade flyttat festen från vårt hus till Maria och Peder's 250m bort och klockan 4 strosade jag och barnen bort för att börja på maten. Efter att Andersson's också gjort sig fina efter dagens utflykt lämnade de Jennie hemma, lagom för dagens 2:a dos (750ml), för att inviga Nyårs partyt !

Finger food och champagne till förrätt !! Men ingen Jennie :(

Inga kommentarer:

Site Meter