lördag, november 20, 2010

Lördags aktiviteter
Idag är det Lördag igen och det är helt otroligt hur veckorna flyger iväg. För mig blev det ytterligare en risig natt med alldeles för mycket hosta för att få en sammanhängande sömn. I vilket fall som så steg jag upp klockan 08:00 och cyklade bort till Tyska Bageriet för lite bullar. Sedan tog vi det lugnt med frukost och hann även med lite packning innan vi gjorde oss klara för avfärd.
Vi började med ett besök på Lido så att Jasper kunde byta ett par jeans samt få lite nya tröjor. Jag passade även på att fylla på mitt otroligt stora jeans sortiment med 3 nya par :) . När vi var nöjda på Lido var det dax att hitta ett matställe och efter lite dividerande beslutade vi oss för Pizza Hut och avslutade lunchen med varsin Latte på Star Bucks.
Direkt efter lunch körde vi bort till Decathlon igen och idag var det jogging skor på lappen ! När vi sedan kom hem var det dax att utnyttja det sköna vädret så jag och Jennie passade på att ta en promenad och svänga inom skräddaren för att beställa en skjorta till Jasper. Eftermiddagen avslutades med mera packning innan vi promenerade bort till Haru för lite god Teppanyaki.

Som vanligt alldeles vansinnigt, förträffligt gott !!!!
Sedan blev det lite Lördags godis och film i soffan.

2 kommentarer:

ted lindberg sa...

Ja, nu gäller det att fylla förråden för snart blir det andra prislappar!Hoppas förkylningen släpper för nu varnas det för vinterkräksjukan och kombinationen hosta och kräksjuk vill ingen ha. Vi ser fram emot julen
Eva&Ted

Ditte sa...

Väl hemma efter underbara och intensiva veckor i Beijing så kan jag läsa er blogg igen.
Härligt!
Ser att era helger också är fartfyllda.
Förstår att det är mycket att ordna med och packa.
Hann i alla fall träffa Jenny för en shopping och lunchdate. Så trevligt!
Kom hem i går! Snö och ishalka mötte mig.
Hälsningar och kramar

Site Meter