lördag, december 12, 2009

Motorcross vid kanalen !
Idag efter något utdragen frukost begav sig Jennie iväg på shopping äventyr (Jäklar vad jag skall få saker i Julklapp i år !!) och jag och barnen gav oss iväg på gran jakt. Det var tyvärr ingen vidare tur med granarna så istället susade vi hem till familjen Pers för att titta på motorcross cyklar. Naturligtvis fick vi det och ännu bättre vi fick följa med och prova.

Efter lite meckande med den lilla motorcrossen gick vi den lilla biten över vägen för att ta oss ner vid kanalen. Först visade Filip och Rasmus hur man skall göra och sedan fick Julius och Jasper prova. Oväntat nog var det faktiskt Jasper som trevade lite och visade lite osäkerhet. Julius gasade på och ville gärna prova den större cykeln oxå. Dock hade han lite otur och lyckades halka precis i startögonblicket och fick full gas på motorcykeln. Därefter blev det bara den lilla fortsättningsvis. När det var dax för Jasper att köra en andra gång då var Jasper sig lik och gasade på så att cykeln fick jobba. Han ville även prova den stora, men det får han allt vänta med. När bensinen var slut så traskade vi hem med motorcrossen och cyklade till Pinnacle för att inta en något sen lunch.


2 kommentarer:

ted lindberg sa...

Nu förstår vi grabbarna lite bättre för linjen var lite bråkig idag occh vi hörde inte allt dom ville berätta om motorcyklar men efter lite bildbevis förstår vi bättre Vi syns
Eva&Ted

Mattias sa...

Japp ! Barnen var helt lyriska och har inte pratat om annat sedan dess. Julius grät när bensinen tog slut !

Site Meter