torsdag, oktober 02, 2008

I Måndags när barnen gick till skolan för första gången och jag var leding pga månfestival åkte jag med Eva in till Down Town för lite shopping.
Första stopp var ett modernt shopping mall som heter Pacific. Det är bl a här alla Svenskar handlar luftrenare, BlueAir. Anledningen var att vi skulle leta efter en speciell leksak som barnen sett hemma, nämligen en lite större docka av Buzz Lightyear och Woody ! Tyvärr gick vi bet och åkte därför vidare till Yashow Market för att sy upp lite skjortor till mig och B-A. Efter lite ytterliggare shopping av webcamera, simglasögon, adapter och toppar till Jennie gick vi vidare.

Tanken var att vi skulle åka förbi "Tyska Slaktaren" eller Shindler's Food som det heter för att proviantera. Dock behövdes lite lunch innan och jag och svärmor bestämde oss för att gå in i ett nytt komplex sidan om Yashow.

Tyvärr var inte McD öppet än och vi hamnade på en restaurang som serverade Hong Kong käk. Jag beställde in nudelsoppa och Te och Eva tog någon kyckling rätt. Vilket bottennapp !!!

Téet smakade värre än tjära och nudelsoppan var fullkomligt vidrig. Eva's rätt smakade bra, men efter att ha tuggat på ett kyckling ben så var den inte riktigt lika god längre. Vi fick, som vanligt i Kina, beställa in Öl för att stilla hungern !
Efter vår delikata lunch som kostade oss 80RMB strosade vi runt i komplexet och hamnade i en stor Adidas affär. Här mötte vi bl a två stycken utövare i Handikap OS från Sverige, varav den ene en guld medaljör som vi pratade med. Efter det bar det av till Tyska slaktaren för inhandling av 6 kilo färs, 4 fläskfiléer och några kilo korv innan vi åkte hem.

Inga kommentarer:

Site Meter