tisdag, september 16, 2008



På Torsdagen åkte vi först till Yashow market för att inhandla lite kläder till Kusinerna i Mörarp. Efter mycket prutande och jidder i flera timmar åkte vi till Beijing Lufthansa Centre som är ett modernt shopping varuhus med märkes grejor (Äkta) för att kolla leksaker till barnen.
Efter detta var klockan så mycket att vi behövde något att äta och traskade till ett annat bra ställe bakom Sheraton för lite Kinamat. Great Wall Restaurang !! Servitriserna var mycket intresserade av barnen, ögonfärg och ögonfransar. Barnen var inte lika förtjusta i servitriserna.
Maten var alldeles fantastisk och framförallt stekta dumplings med vitlök, ägg och gräslök !!



1 kommentar:

Petra sa...

Hej familjen Lindberg + mormor!

Det känns lite overkligt att se bilderna från ert "vardagsliv" och så är ni så himla långt borta...Hoppas allt är bra med er. Träffade en mamma på lekplatsen häromdagen som ganska nyligen kommit hem från några månaderna i Peking. Hennes man jobbade också på Sony ERicsson - Daniel någonting... Låter det bekant? Hon var positiv till Kinaresan, så det bådar ju gott för er alla. Här hemma är allt som vanligt - maken jobbar och jag passar barn och på helgerna försöker vi fixa med hus, trädgård, familj och vänner. Börjar bli höst och man fick skicka med vantar och mössa till dagis i dag. Vilma har haft premiär i er gamla gåstol i dag och hon tyckte det var toppen! Tills brossan kom hem och ville ha den tillbaka!?! That´s all folks!

Kram Petra

Site Meter